• Людям із порушенням зору
  • A-
    A+
Семінар- практикум для дошкілля
Опубліковано 2 вересня 2022 року о 13:12

31 серпня 2022 року Заклад дошкільної освіти 1 ” Малятко” у рамках методичного освітнього хабу Заводської ТГ прийняв участь у серпневій зустрічі педагогічних працівників закладів дошкільної освіти. Програма заходу була насиченою, цікавою і мала практичне спрямування.

Учасники зустрічі познайомились з освітнім середовищем ЗДО «Теремок» (О.В.Дробязко), обговорили організаційні моменти і методичні рекомендації щодо діяльності дитячих садків у 2022-2023 н.р. (А.А.Бойко)
Дуже актуально звучало питання роботи у дошкільних закладах з дітьми з ООП. Директор ІРЦ Л.В. Мельник пояснила присутнім методологію проблеми та дала практичні поради вихователям. Спеціаліст-консультант ІРЦ Т.А.Пономаренко провела практичне заняття з визначення рівня підтримки дитини, яка має труднощі.

В ході заходу було відпрацьовано алгоритм дій працівників ЗДО під час повітряної тривоги. Крім того, методист закладу А.В.Заславець познайомила з вимогами до безпеки та психологічного комфорту дітей під час перебування в укритті.
На завершення психолог В.П.Клем навчила учасників семінару дієвих методик самодопомоги.
Незважаючи на складну ситуацію вцілому і в питаннях роботи дошкілля, серпнева зустріч показала прагнення педагогів розвиватися, щоб працювати творчо, злагоджено і професійно!