• Людям із порушенням зору
  • A-
    A+
ЗАВЕРШИВСЯ ОСВІТНІЙ МАРАФОН «ВЗАЄМОДІЯ»
Опубліковано 21 лютого 2024 року о 11:16

15 лютого завершився проєкт «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», який реалізує ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ. Цінним у проєкті є:
Ефективне спілкування з науковцями та діалоги з фахівцями, де отримано кваліфіковані відповіді на численні кадрові, адміністративно-господарчі та освітні питання.
Проєкт став приємною несподіванкою, насамперед, для дошкільнят у такий непростий час для України. Неможливо передати словами ту неймовірну радість та емоції, які переповнювали дітлахів, під час розпаковки кейсів з ігровим обладнанням.
Злагоджена робота команди професіоналів оргкомітету забезпечила максимально комфортну роботу усіх учасників проєкту.
Щира подяка кожному, хто причетний до створення такого важливого доброчинного проєкту. Його вплив на розвиток дітей та їхнє щасливе дитинство неоціненний. Він не лише надає допомогу в поточний момент, але і формує майбутнє нашого суспільства.
Здобутками проекту є:
Створення нових методичних доробок від науковців та практиків. Ці книги стали справжнім скарбом для вихователів, спрямовують педагогів на забезпечення повноцінного та гармонійного розвитку дітей у сучасному світі.
Проходження курсів підвищення кваліфікації з різних тем дозволяє педагогам бути на хвилі сучасних проблем та висококваліфіковано реагувати на них. Постійне самовдосконалення та оновлення знань є ключовим елементом професійного успіху. Тож проєкт став каталізатором для цього процесу.
Педагоги підсвідомо вдосконалили свої знання і уміння у використанні сучасних медіа ресурсів.
Однозначно, проєкт залишає невимовно позитивне враження та підтверджує значущість спільної праці великої освітянської родини українського дошкілля.

#unisef_spilno
#Асоціація працівників дошкільної освіти
#дошкілля