• Людям із порушенням зору
  • A-
    A+
Дякуємо за підтримку!
Опубліковано 10 вересня 2021 року о 14:58

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Підтримувати і заохочувати їх – святий обов’язок сім’ї, школи, влади і громадськості.

Тому хочеться подякувати спонсорам за матеріальну допомогу під час підготовці закладів освіти Заводської ТГ до нового навчального року. Ця підтримка – свідчення вашого, шановні спонсори, небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості навчання та виховання дітей.

Всі першокласники отримали подарунки – набори для навчання – від газовидобувної компанії «Аркона Газ-Енергія».

ТОВ «РАЙЗ-СХІД» подарували 3  принтери для  перших класів шкіл Заводської ТГ.

ТОВ АФ «ЧБГ» виділили матеріальну допомогу в розмірі 21 тис. грн. на оновлення харчоблоку Пісківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та придбання килимового покриття в 1- ий клас.

Приватний підприємець Коморний М.В. виділив кошти на облаштування шкільних воріт Бодаквянського НВК.

Заміна освітлення в їдальні Заводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 відбулася за допомогою спонсорської підтримки  Кузьменка К.Є., Бей О.П., Різник Р.В., Богатир С.В., Петренко О.А., Буряк О.М., Лях О.О., Олешко Є.І., Демиденко С.Л.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я наших діток.  Поки  такі люди живуть і працюють, то буде жити  і нація українців.

Дякуємо за Вашу підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця. За те, що Ви не стоїте осторонь проблем нашої громади. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань!!!