• Людям із порушенням зору
  • A-
    A+
Ноутбуки для учителів закладів загальної середньої освіти Заводської територіальної громади.
Опубліковано 25 листопада 2021 року о 16:42

Майбутнє – за цифровізацією онлайн-технологіями, тому робота з комп’ютером є необхідністю. Інтернет та сучасні технології розширюють можливості і дозволяють зазирнути у будь-який куточок світу та знайти будь-яку інформацію. Завдяки інтернету вчителі можуть знаходити більше інформації, методик та інструментів для роботи з дітьми. Крім того, сучасні технології дозволять бути успішними у сфері цифровізації освіти.

17 листопада у Полтавській ОДА відбулось вручення ноутбуків для педагогічних працівників комунальних закладів загальної середньої освіти у рамках проєкту Міністерства цифрової трансформації. Сертифікати на ноутбуки вручили голова облдержадміністрації Олег Синєгубов, заступник голови обласної ради Олексій Чепурко, директор Департаменту освіти і науки ПОДА Віта Ковальська та депутати обласної ради.

На область надійшло 32,5 млн грн. державної субвенції для реалізації цього  проєкту. Співфінансування громад Полтавської області  складає 13 млн грн. Виконавчий комітет  Заводської міської ради для реалізації проєкту виділив зі свого бюджету 249 234 грн. На жаль, не всі громади долучилися до ініціативи. Лише 47 громад з 60 погодились на співфінансування.

19 листопада начальник відділу освіти виконавчого комітету Заводської міської ради Оксана Байрак передала отримані ноутбуки директорам закладів загальної середньої освіти Заводської територіальної гормади. Педагоги 4 шкіл Заводської територіальної громади отримали  37  ноутбуків. Педагогічні працівники відтепер матимуть нові ноутбуки та покращені можливості для організації дистанційного навчання наших дітей.