• Людям із порушенням зору
  • A-
    A+
«БЕЗПЕКОВИЙ ХАБ – 2022»
Опубліковано 3 червня 2022 року о 15:22

3 червня ЦПРПП виконавчого комітету Заводської МР, за підтримки відділу освіти було проведено практикум для працівників освіти Заводської територіальної громади «Безпековий Хаб – 2022». В заході взяли участь 127 чоловік. Спікерами виступили: Криворучко О.А.- головний інспектор Миргородського РУ Головного управління ДСНС України в Полтавській обл., Мірошниченко В.В.- співробітник відділу ЦЗ Заводської МР., Горобець Т.Д. та Солоха А.Г. – лікарі КНП «ЦПМСД» Заводської МР., Очкусь Б.П. – начальник штабу Заводської ТрО., Оніщенко О.А.- керівник боксерського клубу» Алекс», психологи Гарасимчук Г.М. та Малишко Л.Б.
Працювали локації «Волонтерський форпост», «Смаколики для ЗСУ», «Майданчик медичних лайфхаків», «Безпека від ДСНС», «Навчання від ТрО», «Школа самооборони», «Практикум стійкості і сили».

За результатами Безпекового хабу учасники навчилися:
надавати першу домедичну допомогу у НС;
користуватися засобами індивідуального захисту;
виконувати дії із засобами пожежогасіння;
уникати ризиків пов’язаних з вибухонебезпечними предметами під час воєнного стану.

Отримали знання з психології, що допомагають зберегти психологічне здоров’я в умовах невизначеності та тривалої війни та практичні поради з питань самооборони.
Під час заходу було зібрано на підтримку ЗСУ 10 кг солодощів, виготовлено більше 100 авторських пряників. Крім того, зібрано коштів на суму 5000 грн.

Дякуємо усім, хто долучився до заходу. Дякуємо адміністрації та працівникам Заводської ЗОШ №2 за допомогу в організації. Надіємося, що знання і вміння, отримані сьогодні, у житті вам не знадобляться. Миру нам усім! Все буде Україна!