• Людям із порушенням зору
  • A-
    A+
Творча майстерня «Дарунки Миколая з радістю приймаю»
Опубліковано 6 грудня 2023 року о 16:54


​Сьогодні українці по-різному переживають події, що відбуваються в нашій державі. Кожен з нас – індивідуальність, яка має різні емоції, почуття, переживання.
Українським дітям зараз найскладніше, і це, безумовно, впливає на їхнє ментальне здоровʼя. Тому батьки та вчителі повинні допомагати морально пережити цей важкий період в їхньому житті, підтримати, заспокоїти, провести разом більше часу за читанням книги, чи створенням власноруч якихось виробів, які до того ж, можна передати воїнам-захисникам на фронт чи у військовий госпіталь, і цим самим зробити свій посильний внесок у майбутню Перемогу.
Тож, з метою збереження українських традицій та цінностей, залучення учнів Бодаквянської гімназії до цікавого процесу створення виробів власноруч, в день святого Миколая діти потрапили до творчої майстерні «Дарунки Миколая з радістю приймаю ».
Спочатку діти попрацювали над веселими завданнями квест-гри, де вміло розгадали загадки, анаграми, складали рукавички, пригадуючи риси характеру, які повинні бути у всіх чемних діток, які чекають на прихід Миколая. А ще завітали на вокальну та танцювальну зупинку, де заспівали пісеньку для святого, а потім затанцювали разом із ним веселу руханку.
А далі, під керівництвом педагога – організатора Ярошенко Юлії Володимирівни діти із захватом працювали над створенням власної дизайнерської іграшки.
Вміло і впевнено працювали маленькі ручки з пензликом та фарбою, оздоблюючи візерунками свій подарунок,який отримали в дарунок від святого.
​Захід пройшов у позитивній атмосфері, де всі спілкуючись та допомагаючи один одному, працювали із завзятістю і любов’ю. Тепер кожен із маленьких митців матиме змогу прикрасити новорічну ялинку своєю іграшкою, яка буде чудовим нагадуванням про сьогоднішнє свято.