• Людям із порушенням зору
  • A-
    A+
Рух – це життя.
Опубліковано 8 грудня 2023 року о 15:11

Основними завданнями розвитку фізичної культури та спорту в Заводській МТГ є впровадження фізичної культури та спорту в повсякденний побут, покращення та зміцнення їх здоров’я, підвищення ефективності фізкультурно-масової, оздоровчої та тренувальної роботи, підготовка молоді до захисту Вітчизни. Саме з такою метою  6 грудня на базі Заводського ліцею №2 відбулися товариські зустрічі з волейболу між командами Центру розвитку дітей і молоді відділу освіти виконавчого комітету Заводської міської ради та представниками Сенчанської громади, командами Вирішальненської та Сенчанської шкіл. Захід був  присвячений Дню Збройних Сил України.  

Зустрічі пройшли організовано в дружній атмосфері та цікавій спортивній боротьбі. Волейболісти показали хорошу фізичну підготовку та майстерність володіння технічними прийомами. Діти отримали позитивні емоції, веселий настрій та гарний спортивний досвід.

Окрема подяка організатору зустрічей керівнику гуртка ЦРДМ з волейболу Віталію Федороньку та вчителям фізкультури Сенчанської і Вирішальненської шкіл Володимиру Якименку і Віктору Гудову, а також директору Заводського ліцею №2  Неллі Станіславівні Роман за надану спортивну базу.

Усім учасникам гри бажаємо високих досягнень, нових спортивних звершень, мужності, витривалості, волі до перемоги. Нехай вас завжди супроводжує успіх  і удача під мирним небом України!

З повагою директор ЦРДМ   Сергій ЛАПІГА