• Людям із порушенням зору
  • A-
    A+
Творити добро – значить бути щасливим
Опубліковано 6 червня 2024 року о 08:23

Народ, який керується мораллю Добра, Правди і Краси, ніколи не згине, бо це та сіль землі, той цвіт і плід на дереві нації, який робить його незламним.
Саме українцям, в цей нелегкий час, притаманні найкращі риси людини – доброта, щиросердність, співчуття, любов на ділі, здатність відгукнутися на чужий біль.
На заклик відділу освіти щодо допомоги пораненим нашим захисникам, відгукнулися всі заклади освіти нашої громади. В Заводському ліцеї №1 проведено крафтовий ярмарок «Освіта наближає перемогу»; Заводський ліцей №2, Пісківський ліцей та Бодаквянська гімназія учасники акції «Допоможи захиснику». Не залишилися осторонь і працівники закладів дошкільної освіти та відділу освіти провівши акцію «В ім’я добра і милосердя».
На зібрані кошти закуплено засоби гігієни і санітарії, миски пластикові, солодощі, овочі та фрукти, чай, кава та багато іншого що потребують наші захисники.
Всю зібрану допомогу доставлено за місцем призначення. Доставка організована приватним підприємцем Олександром Миколайовичем Буряком, за що висловлюємо велику вдячність.
Щиро дякуємо всім працівникам закладів освіти громади, батькам, учням за готовність завжди прийти на допомогу, безкорисність, чуйність, доброту і милосердя.
Завдяки саме таким небайдужим та щирим людям ми обов’язково вистоїмо, переможемо, відбудуємо і будемо жити у мирній, вільній і незалежній Україні!
З повагою начальник відділу освіти Вікторія НЕДОСЄКА